Usunięcie konta

Potrzebujesz ok. 1 min. aby przeczytać ten wpis

Autor: Grupa iCEA

Pierwsza Agencja SEO360 działająca na rynku od 2007 roku. Firma ma status Partnera Google oraz jest zdobywcą drugiego miejsca w kategorii agencji SEO/SEM w konkursie Dream Team. Dzięki zespołowi na... Więcej

2 lipca 2018

Usunięcie konta to trwałe wykasowanie danego profilu z portalu Facebook.

Może nastąpić z różnych przyczyn, jednak za każdym razem decyzja o usunięciu profilu powinna być przemyślana, bowiem po skasowaniu danej strony nie można jej przywrócić. Facebook udostępnia opcję pobrania kopii swoich informacji z portalu, zanim dokonamy usunięcia danej strony.

W przypadku trwałego usunięcia konta, nikt inny nie zobaczy danego profilu, nie będzie można go ponownie aktywować ani otrzymać przesłanych już materiałów. Procedura usunięcia konta rozpoczyna się 14 dni po przesłaniu wniosku. W tym czasie konto przebywa w stanie dezaktywacji i możliwe jest jeszcze jego anulowanie.